Prachtige omgeving op fietsafstand De Hooglanden is landelijk gelegen Geniet van de rust en de ruimte Kom ook naar De Hooglanden!

De Drentse omgeving

De omgeving van chaletpark de Hooglanden biedt veel recreatieve mogelijkheden gelegen in de Drentse Hooglanden in het hart van Drenthe. Zoals het Mantingerzand met bos en heide en de Goudplevier met uitgestrekte heide.

Altijd leuk en leerzaam om te bezoeken is de Blinkerd, een project van het Drentse Landschap op het voormalige Vamterrein met een geweldig uitzicht en waar het Oude Diep (een beekje) zijn oorspronkelijke vorm terug heeft gekregen.

Verder zijn er ook activiteiten in de buurt zoals Museumdorp Orvelte, Kamp Westerbork, Wildlands Adventures Zoo Emmen, Attractiepark Slagharen, Openluchtmuseum Ellert en Brammert in Schoonoord, Boomkroonpad en Hunebedcentrum in Borger.

Op het park vindt u een Midgetgolfbaan, een Jeu de Boulesbaan, speeltoestellen, skelters, tafeltennistafel en een trapveldje. We hebben een recreatieruimte waar spelletjes, boeken en tijdschriften aanwezig zijn.

Geniet van de uitzicht op landerijen en natuurgebieden van Drenthe.

Kiezen voor Drijber is een bewuste keuze. Echte drukte is er niet. Met prachtige natuurgebieden in de buurt en een een uitzicht op landerijen maakt dat u heerlijk kunt genieten van de rust en de ruimte vanuit uw eigen chalet.  Direct grenzend aan Chaletpark de Hooglanden kunt u eindeloos wandelen en fietsen in een mooie omgeving. Ook in het voorjaar, de herfst of in de winter kunt u hier volop genieten. Wandelend door de staatsbossen, of fietsend door de omgeving langs pittoreske dorpjes.

De tijd lijkt als het ware stil te hebben gestaan. Vergeet het jachtige leven van alle dagen en geniet van het kenmerkende landschap van Drijber en haar omgeving. Hier zijn de nachten nog stil en donker zodat u kan kijken naar de prachtige sterrenhemel.

Wat vindt u nog meer in Drenthe?

Daarnaast bieden de dorpen en steden in de omgeving u een scala aan recreatieve en culturele mogelijkheden waar u alle seizoenen door van kunt genieten. De grotere plaatsen Emmen, Assen en Hoogeveen bieden prima mogelijkheden voor een gezellig dagje shoppen, een museumbezoek, een bioscoopbezoek of andere activiteiten. Natuurlijk is er buiten de provincie Drenthe ook genoeg te beleven, zonder ver te hoeven reizen. Zo is de stad Groningen slechts 40 minuten rijden. Een overzicht van alle andere leuke activiteiten die u kunt doen in de directe omgeving van Chaletpark De Hooglanden vindt u hieronder. Dit alles is te vinden in de provincie Drenthe:

 

Chaletpark De Hooglanden - Telefoon 0528 331326 - info@chaletparkdehooglanden.nl


Fam. van Vliet Kanaal Oostzijde 19, 9419 TK Drijber

Joomla Templates